Dikke vette oliebollenbeats op zesde etage De Teruggave

BREDA - Getalenteerde dj’s van de DJ School International Breda draaien in het kader van ‘Breda Brengt Het Samen’ in estafette vorm van 19 t/m 31 december tijdens het evenement 'Bollen, Beats & Bubbels' op het dak van De Teruggave. De opening op de zesde verdieping van het voormalig Belastingkantoor werd woensdagmiddag verzorgd wethouder Boaz Adank.

Tijdens het evenement op de zesde etage van De Teruggave krijgen meer dan 55 talenten letterlijk en figuurlijk de kans om op hoog niveau te stralen achter de draaitafels. De dj’smoeten ervoor zorgen dat de bezoekers van de rooftopbar met uitzicht over Breda een unieke ervaring beleven. De start van de estafette was tevens de officiële opening van de hoogste oliebollenkraam van Nederland in het voormalige bedrijfsrestaurant van de belastingdienst.

Wethouder Boaz Adank vertelde dat hij hier vorig jaar niet van had durven dromen. "Ik had niet verwacht dat in het oude Belastingkantoor dit soort evenementen gehouden zouden worden. Het is ook gaaf dat Dennis de Jong, de oliebollenbakker letterlijk en figuurlijk de hoogste oliebollen van Nederland bakt."

“Gemiddeld zullen er zes dj’s per dag draaien. Daarnaast hebben we elke dag een ander thema. Dat zorgt er weer voor dat je verschillend publiek aantrekt”, vertelt Dave Hipke van de DJ School International Breda.

DJ NAFFZ gaat zelf ook draaien tijdens de estafette. “Het is ontzettend mooi dat ook dj talenten de kans krijgt om zich te laten zien. Breda is natuurlijk nog steeds de DJ-stad van Nederland.”

De dj’s geven tijdens de estafette symbolisch hun koptelefoon door. Achteraf tekenen alle dj’s die meedoen deze koptelefoon.  Het is mogelijk om tijdens deze estafette te bieden op de getekende dj koptelefoon via de Facebookpagina van DJ School International Breda. De opbrengst van dit item zal gaan naar een nader te noemen stichting die staat voor ondersteuning van jongeren op muzikaal gebied.   

Het is mogelijk om dagelijks van 16.00 uur tot 22.00 op hoog niveau te genieten van een versgebakken oliebol en een drankje, de dj’s en het uitzicht over Breda. Behalve op 24 december, dan is de kraam geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur. Op 25 december is de kraam gesloten en op 31 december is de kraam geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur.


Artikel: Breda Vandaag
Foto's: Auditeers

Dikke vette oliebollenbeats op zesde etage De Teruggave