Uitnodiging officiële opening door wethouder Paul de Beer

De afgelopen maanden is keihard gewerkt om het voormalige belastingkantoor aan de Gasthuisvelden om te bouwen tot De Teruggave. De naam De Teruggave verwijst naar de oude gebruiker. De naam verwijst ook naar hetgeen hier gebeurt: het gebouw wordt teruggegeven aan de stad.

Het gebouw is geschikt gemaakt voor nieuwe activiteiten en nieuwe gebruikers, die samen een invulling gaan geven aan het gastvrije imago van de Gasthuisvelden. De gebruikers geven iets terug aan het gebouw en de omgeving. De Teruggave is een plek die mogelijkheden biedt aan mensen uit de omgeving, ondernemers, onderwijs en overheid.

Redenen genoeg dus voor een officiële opening en een open dag, waarop alle gebruikers van het pand hun deuren open zetten. Wethouder Paul de Beer opent De Teruggave om 10:30 uur. Je bent zaterdag 3 november tussen 10:00 en 13:30 uur van harte welkom!

Vluchtelingenwerk, De Rooi Pannen, School voor Fotografie, De Bode, Sup & Fun, Mag-na Entertainment/Magna Events, WW Affiliate, Netsetters, Breda Vandaag, Internetbode, ImiraFoto, 24FitcampBreda, Administratiekantoor Van den Oever. Stichting Breda Actief. Produced bij MM. Brouwerskamer. Kielegats Carnaval Museum, Kwa Ontwerp, Avans/Buas. Gemeente Breda.

Download hier de officiële uitnodiging.

Uitnodiging officiële opening door wethouder Paul de Beer