Organisaties

Dit zijn de organisaties binnen De Teruggave. Elke organisatie doet iets aan wederkerigheid: Doet iets terug voor het gebouw, het gebied of de stad. Klik op een van de organisaties om meer over ze te weten te komen en lees wat ze doen aan wederkerigheid.
 

24Fitcamp

 

Administratiekantoor Van den Oever

Voor de verzorging van de administratie van de MKB'er en ZZP'er

 

Auditeers

Auditeers bouwt online tools voor customer-engagement.

 

AVANS BUAS (NHTV)

 

Breda Actief

 

Breda Vandaag

 

Buro PARK

BuroPARK helpt je om jouw bedrijf, product of dienst helder en duidelijk in beeld te brengen. Het oog ziet, wat het hart al heeft geraakt.

 

De Rooi Pannen Toerisme en Vrije tijd

Leer een droomreis voor iemand samenstellen, gasten een aangenaam verblijf bezorgen in een vakantieresort of als stewardess de wereld rondvliegen en nog veel meer...

 

Fit met Nick

 

Gemeente Breda

Informatiecentrum Gasthuisvelden: Hier vind je alle informatie over verleden, heden en de toekomst van de Gasthuisvelden.

 

Imirafoto

 

Internetbode

 

Kielegats Carnavalsmuseum

 

Kwa Ontwerp

 

Magna Entertainment

Al rruim 10 jaar ervaring in het organiseren van uitjes en evenementen. Teambuilding, klantenbinding, promotie of privé elkaar beter leren kennen. Wij zorgen ervoor dat wat voor uitje je ook zoekt, dit altijd perfect bij de wensen van jullie groep past.

 

Magna Events

Van een evenement een onvergetelijk moment maken. Dat is wat Magna Events doet. Het creatieve brein achter het bedrijf is Dion Jespers. Voor hem is een evenement pas geslaagd als het publiek zich vermaakt en vrolijk naar huis gaat.

 

Netsetters

Netsetters bouwt online systemen voor het beheer van uw data. Van administratiesysteem tot ledenbeheer, van CMS tot CRM en LMS.

 

Produced by mm

 

School voor fotografie

De School voor Fotografie is een opleidingsinstituut voor fotografen. Met vestigingen in Breda, Utrecht en Groningen.

 

Studio Trots

 

Sup en Fun

 

Vluchtelingenwerk

VluchtelingenWerk Zuid-Nederland begeleidt en ondersteunt asielzoekers en vluchtelingen in Noord-Brabant, de Bommelerwaard en Limburg. Wij begeleiden hen tijdens het hele traject dat zij in Nederland afleggen: van aankomst tot toekomst.

 

WW Affiliate

WW Affiliate is een online marketing bureau dat werkt op een no cure no pay basis voor onze klanten. Wij zetten wereldwijd de hele online marketing mix in en krijgen enkel en alleen betaald op basis van resultaat.