Organisaties

Dit zijn de organisaties binnen De Teruggave. Elke organisatie doet iets aan wederkerigheid: Doet iets terug voor het gebouw, het gebied of de stad. Klik op een van de organisaties om meer over ze te weten te komen en lees wat ze doen aan wederkerigheid.
 

Amarant

Jouw leven, jouw mogelijkheden. Amarant helpt mensen met een verstandelijke beperking, autisme of hersenletsel gebruik te maken van hun mogelijkheden. Geluk en welzijn staan hierbij centraal.

 

Auditeers

Auditeers bouwt samen met zijn partners aan nieuwe en innovatieve ideeën online.

 

Awareness Lab

Research en development lab van kunstenaar/ontwerper Danielle Roberts. Awareness Lab ontwikkelt innovatieve toepassingen op het gebied van technologie en spiritualiteit.

 

Bolier ontwerp & bouwregie

Bolier Ontwerp & Bouwregie is een architectenbureau dat zich richt op gezonde en duurzame woon- en werkplekken: ruimtes waar de gebruiker zich prettig voelt.

 

Breda Actief

Breda Actief is er voor iedereen in Breda die aan de slag wil met sport en beweging. Voor ouderen, volwassenen, jongeren en kinderen, met en zonder beperking!

 

Breda Promotions

Community building, conceptontwikkeling, placemaking en gebiedsontwikkeling. We zijn trendwatcher en unieke verbinder in de sociaal economisch culturele samenleving van vandaag en morgen. Diep geworteld, breed vertakt

 

BredaVandaag

BredaVandaag is de nieuwssite voor Breda. Zeven dagen in de week vind je de laatste nieuwtjes over de stad op onze website.

 

BredaWandelt

Gezellig, sportief én verbindend! Dat zijn de drie uitgangspunten van BredaWandelt. Bij BredaWandelt organiseren we sportieve, thema en culture wandelingen, wandelevents, citytours en dagjes uit waarbij wandelen & gezelligheid altijd centraal staat!

 

BuroPARK

 

Creative Wave

Onder de naam: "CREATIVE WAVE" ontplooi ik muzikale en creatieve activiteiten. Niet alleen ben ik pianist/toetsenist , geef ik workshops en cursussen djembé, maar maak ik als kunstenaar uiteenlopend werk van schilderijen, beelden tot installaties.

 

Dansnest

Dansnest maakt dansvoorstellingen in het decor van de stad. Ons sociaal-artistieke werk vertelt over de huidige tijd, hoe we onze leefomgeving ervaren en hoe we omgaan met elkaar. De producties geven aanleiding tot interactie tussen mens en ruimte.

 

FAMEUS

FAMEUS is het centrum voor herstel, ontwikkeling en ontplooiing

 

ImiraFoto Colinda Boeren

 

interior for tomorrow

Wij zijn interior for tomorrow & wij creëren interieurs met het oog op de toekomst. interior for tomorrow is een advies- en ontwerpstudio voor duurzame en circulaire interieurs.

 

Kinderpsychologie - IMH Van den Hout

Kinderpsychologie - IMH biedt behandeling, onderzoek en ouderbegeleiding voor kinderen van 0 tot 18 jaar en hun ouder(s).

 

Kwa Ontwerp

Communicatie = inspiratie + creatie Hoe zorg je ervoor dat je bijblijft bij lezers, klanten en partners? En: wat werkt voor jou? Met het antwoord op die vragen houdt Kwa Ontwerp zich iedere dag bezig.

 

Magna Entertainment

Online PubQuizzen, LiveStream Bedrijfsuitjes/events en Organisatie en Presentatie van (Bedrijfs)Uitjes, Teambuildingsactiviteiten en Stadsspellen.

 

Magna Events

Organisatiebureau van bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, themafeesten en allerlei evenementen.

 

MOOIWERK

De plek voor vrijwilligerswerk in Breda! Initiatief van Breda Actief.

 

Online PubQuizzen

Met onze Online PubQuizzen, kun je gemakkelijk met je vrienden, familie of collega's Quizzen terwijl je allemaal gewoon thuis bent. In tijden van Corona is dit natuurlijk een ideale uitkomst!

 

Pauwer2U, krachtig in en naar werk

Pauwer2U heeft als speerpunt de zelfredzaamheid van de ander te vergroten. Dit kan op allerlei levensgebieden en/of levensthema's aan de orde zijn.

 

Praktijk Carin van Laarhoven

Praktijk Carin van Laarhoven richt zich op mensen waarbij het leven even anders loopt dan gewenst en is gespecialiseerd in de ondersteuning van mensen waarbij het krijgen van een kindje niet vanzelfsprekend is.

 

Praktijk De Kantorka

Praktijk De Kantorka biedt gestalttherapie, beeldende therapie en psychosociale zorg. Bij de praktijk kan je ook terecht voor begeleding door een familie-ervaringsdeskundige (FED).

 

Praktijk Rob Minten

Praktijk voor psychosociale hulp aan kinderen, gezinnen en paren.

 

Produced by MM

Heb je onze serie M&M op de Haagdijk gezien? Een van de toffe projecten waar we de afgelopen tijd aan hebben gewerkt. Je kunt alles terugkijken op www.mmopdehaagdijk.nl Dit is wat Produced by MM graag doet, de straat op en en een mooi verhaal laten zien!

 

School voor Fotografie

Fotograferen is kijken, vormgeven en accenten leggen met licht en schaduw. Dat kan pas als je weet wat je doet. Het is ook het verschil tussen kiekjes maken en fotograferen. Want fotografie is een vak.

 

Sense & Touch, praktijk voor haptonomie en massage

Haptotherapie is een vorm van psychosociale hulpverlening die tot doel heeft de cliënt meer in contact met zijn lichamelijk en innerlijk voelen te brengen. Haptotherapie richt zich zowel op gevoelsmatige problemen als op lichamelijke klachten.

 

Sourire Lifecoaching

Life coaching en persoonlijke ontwikkeling. Als lifecoach help ik mensen bij de vragen, dilemma’s of problemen waar ze tegenaan lopen en zelf niet uitkomen. Mijn doel is mensen te helpen ontdekken hoe zij het beste uit zichzelf en hun leven kunnen halen.

 

Spectrum Multimedia & IT

Spectrum Multimedia & IT biedt een prettige lwerkomgeving voor mensen met autisme, in de vorm van een leer/werktraject. De focus ligt hierbij niet op autisme, maar op het werk wat we doen: multimedia & IT.

 

SportHub Team Breda

SportHub Team Breda staat voor sportieve samenwerking. We bieden ruimte om te werken en te overleggen aan partners die een bijdrage leveren aan het sport- en beweegbeleid in Breda, zoals het Sportleerbedrijf, Fontys Sporthogeschool, SSNB en BrabantSport.

 

SSNB

 

StiB

StiB is het kenniscentrum voor mantelzorg in Breda.

 

Stichting BLASt

Stichting BLASt is een open, onafhankelijk platform waar zowel professionals als andere belangstellenden met interesse voor landschap, architectuur en stedenbouw in en om Breda elkaar treffen.

 

stichting breda circulair

Stichting Breda Circulair is een initiatief van ondernemers voor ondernemers. Het initiatief is ontstaan vanuit een gevoelde behoefte aan sturing op de transitie naar een circulaire economie.

 

STRALEND LEVEN - Opstellingen van het Verlangen

Welkom bij STRALEND LEVEN, praktijk voor opstellingen van het Verlangen. Mijn naam is Miranda Hopmans, GZ-psycholoog en Opsteller van het Verlangen. Mijn missie is mensen te begeleiden in het (her) vinden en het voluit leven van hun verlangen.

 

Studio Trots

We houden ervan om met steengoede copy mooie communicatiemiddelen te maken met hoge bekijk- en bewaarkwaliteit. Zeker als het anders dan anders mag zijn, gaat ons hart sneller kloppen. Als jij glimt van trots, doen wij dat ook.

 

Sup&Fun

 

Team Teruggave

Het Team Teruggave is verantwoordelijk voor de realisatie en algemeen dagelijks bestuur van De Teruggave.

 

Vitaloy

'Hoe behouden wij onze talenten?' Innovatie op het gebied van de menselijke organisatie, waarbij het draait om het juist inzetten van de kwaliteiten, kracht en passie van jouw medewerkers. Daarmee biedt jij jouw mensen wat zij nodig hebben.

 

Webfalcon

 

WW Affiliate

WereldWijd online marketing bureau op no-cure no-pay basis.