Organisaties

Dit zijn de organisaties binnen De Teruggave. Elke organisatie doet iets aan wederkerigheid: Doet iets terug voor het gebouw, het gebied of de stad. Klik op een van de organisaties om meer over ze te weten te komen en lees wat ze doen aan wederkerigheid.
 

Amarant

Jouw leven, jouw mogelijkheden. Amarant helpt mensen met een verstandelijke beperking, autisme of hersenletsel gebruik te maken van hun mogelijkheden. Geluk en welzijn staan hierbij centraal.

 

Auditeers

Auditeers bouwt online tools voor customer-engagement.

 

Breda Actief

Breda Actief is er voor iedereen in Breda die aan de slag wil met sport en beweging. Voor ouderen, volwassenen, jongeren en kinderen, met en zonder beperking!

 

breda circulair

Ontwerpstudio voor een toekomstbestendige leefomgeving

 

BredaVandaag

BredaVandaag is de nieuwssite voor Breda. Zeven dagen in de week vind je de laatste nieuwtjes over de stad op onze website.

 

BredaWandelt

Gezellig, sportief én verbindend! Dat zijn de drie uitgangspunten van BredaWandelt. Bij BredaWandelt organiseren we sportieve, thema en culture wandelingen, wandelevents, citytours en dagjes uit waarbij wandelen & gezelligheid altijd centraal staat!

 

BuroPARK

 

Cornectie

 

Creative Wave

Onder de naam: "CREATIVE WAVE" ontplooi ik muzikale en creatieve activiteiten. Niet alleen ben ik pianist/toetsenist , geef ik workshops en cursussen djembé, maar maak ik als kunstenaar uiteenlopend werk van schilderijen, beelden tot installaties.

 

ImiraFoto Colinda Boeren

 

interior for tomorrow

Wij zijn interior for tomorrow & wij creëren interieurs met het oog op de toekomst. interior for tomorrow is een advies- en ontwerpstudio voor duurzame en circulaire interieurs.

 

Kinderpsychologie - IMH Van den Hout

Kinderpsychologie - IMH biedt behandeling, onderzoek en ouderbegeleiding voor kinderen van 0 tot 18 jaar en hun ouder(s).

 

Kwa Ontwerp

Communicatie = inspiratie + creatie Hoe zorg je ervoor dat je bijblijft bij lezers, klanten en partners? En: wat werkt voor jou? Met het antwoord op die vragen houdt Kwa Ontwerp zich iedere dag bezig.

 

Magna Entertainment

Organisatie en Presentatie van (Bedrijfs)Uitjes, Teambuildingsactiviteiten en Stadsspelen.

 

Magna Events

Organisatiebureau van bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, themafeesten en allerlei evenementen.

 

MOOIWERK

De plek voor vrijwilligerswerk in Breda! Initiatief van Breda Actief.

 

Netsetters

Maatwerk systemen voor het beheren en verwerken van data. Van contentmanagement tot (leden)administraties en van productbeheer tot online leersysteem.

 

Praktijk Rob Minten

Praktijk voor psychosociale hulp aan kinderen, gezinnen en paren.

 

Produced by MM

Heb je onze serie M&M op de Haagdijk gezien? Een van de toffe projecten waar we de afgelopen tijd aan hebben gewerkt. Je kunt alles terugkijken op www.mmopdehaagdijk.nl Dit is wat Produced by MM graag doet, de straat op en en een mooi verhaal laten zien!

 

PubliCasa

PubliCasa is een PR bureau gericht op de entertainmentsector.

 

School voor Fotografie

Vanuit een beroepsmatige visie leidt de School voor Fotografie je op tot professioneel fotograaf.

 

Spectrum Multimedia & IT

Spectrum Multimedia & IT biedt een prettige lwerkomgeving voor mensen met autisme, in de vorm van een leer/werktraject. De focus ligt hierbij niet op autisme, maar op het werk wat we doen: multimedia & IT.

 

SportHub Team Breda

SportHub Team Breda staat voor sportieve samenwerking. We bieden ruimte om te werken en te overleggen aan partners die een bijdrage leveren aan het sport- en beweegbeleid in Breda, zoals het Sportleerbedrijf, Fontys Sporthogeschool, SSNB en BrabantSport.

 

SSNB

 

Stichting BLASt

Stichting BLASt is een open, onafhankelijk platform waar zowel professionals als andere belangstellenden met interesse voor landschap, architectuur en stedenbouw in en om Breda elkaar treffen.

 

STRALEND LEVEN - Opstellingen van het Verlangen

Welkom bij STRALEND LEVEN, praktijk voor opstellingen van het Verlangen. Mijn naam is Miranda Hopmans, GZ-psycholoog en Opsteller van het Verlangen. Mijn missie is mensen te begeleiden in het (her) vinden en het voluit leven van hun verlangen.

 

Studio Trots

We houden ervan om met steengoede copy mooie communicatiemiddelen te maken met hoge bekijk- en bewaarkwaliteit. Zeker als het anders dan anders mag zijn, gaat ons hart sneller kloppen. Als jij glimt van trots, doen wij dat ook.

 

Team Teruggave

Het Team Teruggave is verantwoordelijk voor de realisatie en algemeen dagelijks bestuur van De Teruggave.

 

Webfalcon

 

WW Affiliate

WereldWijd online marketing bureau op no-cure no-pay basis.