Auditeers

Auditeers bouwt online tools voor customer-engagement.

Het begint altijd met een vraag

Een zoektocht naar een product of dienst online begint vaak met een vraag, bijvoorbeeld: "Welke koptelefoon past bij mij" of "Wat vinden anderen van bedrijf x". Door middel van online tools geeft Auditeers een bezoeker de mogelijkheid een antwoord op deze vragen te vinden. Daarnaast leren wij de wensen van een bezoeker zo beter kennen. Deze combinatie resulteerd vaak in een aanbod van 1 van de merken welke wij promoten.

Waarde vinden in data

Door het combineren van de vaak al aanwezige data en deze eventueel verder te verrijken kan een product of dienst veel beter gepromoot worden. Een man wilt nou eenmaal anders benaderd worden dan een vrouw, iemand uit de Randstad anders dan iemand van het platteland, iemand met kinderen anders dan een alleenstaande. Samen met onze opdrachtgevers kijken wij naar de mogelijkheden om hun boodschap zo ver mogelijk te personaliseren, op hun eigen site of op via een van onze online tools.

Privacy by design

Auditeers is opgezet in dezelfde maand als het ingaan van de nieuwe AVG/GDPR wetgeving. Deze wet geeft aan dat persoonsgegevens niet onnodig en zonder toestemming verzameld mogen worden. Ook legt het de versprijding van persoonsgegevens naar derden aan banden. Dit is een bedreiging voor het voortbestaan van de gehele online advertentiebranche. Auditeers heeft dit als kans gezien om het anders te doen. Van de grond af aan zijn onze producten opgebouwd op het 'Privacy by design' principe. Privacy by design wil zeggen dat je tijdens de ontwikkeling van een product of dienst zo goed mogelijk rekening houdt met de privacy van de gebruiker. In het Nederlands wordt dit principe ook wel aangeduid met ‘Gegevensbescherming door ontwerp en door standaardinstellingen’.

Bezoekadres

Gasthuisvelden 11
4812 VX
Breda

info@auditeers.net

Links

Website
Facebook
Instagram
LinkedIn