Auditeers

Auditeers bouwt samen met zijn partners aan nieuwe en innovatieve ideeën online.  Soms vinden partners ons en voor sommige projecten zijn wij zelf op zoek naar partners.

Ons idee is altijd hetzelfde; als ontwikkelaar van online producten moeten we samenwerken met de gebruiker om zo kennis over de verschillende processen op te doen. Zo slaan we een brug tussen techniek en realiteit.

Lokaal ondernemen, groots denken

Als je met een probleem zit, en je bedenkt een product of service dat het probleem oplost, dan zit je vaak al op het spoor van success. Wij werken daarom samen met lokale ondernemers; werkt het voor hen dan zou het heel goed ook kunnen werken voor een landelijk of internationaal publiek. Zo vind een oplossing voor lokale fruittelers zijn weg naar andere landen en spelen ze tot in Groningen de online games van onze buurman.  

En jazeker, we doen ook mee met 'outsourcen', 'de cloud' en  'Data farming', maar wel op een manier die voor iedereen begrijpelijk en in zijn voordeel werkt.

De teruggave van Auditeers

Intranet de Teruggave

Auditeers heeft voor De Teruggave een intranet gebouwd waar de betrokken partijen informatie op kunnen delen en publiceren. Het gaat hier om interne informatie, communicatie tussen de bedrijven en om het delen van informatie vanuit de bedrijven op de publieke website. 

Website de Terugave

Auditeers heeft de huidige publieke website van De Teruggave gemaakt en de koppeling tussen website en intranet zodat bedrijven kunnen direct tonen wat ze te bieden of wat er gebeurd in De Teruggave. Ook kunnen gezamelijke events en faciliteiten van de teruggave zo beter gecommuniceerd worden aan de stad.

Hosting

Auditeers levert webhosting en digitale infrastructuur van De Teruggave, het intranet en de publieke sites.

Bezoekadres

Gasthuisvelden 11
4812 VX
Breda

info@auditeers.nl

Links

Website
Facebook
Instagram
LinkedIn