Magna Entertainment

Magna Entertainment heeft ruim 10 jaar ervaring in het organiseren van uitjes en evenementen. Een uitje kan vele doelen hebben zoals, teambuilding, klantenbinding, promotie of privé elkaar beter leren kennen. Wij zorgen ervoor dat wat voor uitje je ook zoekt, dit altijd perfect bij de wensen van jullie groep past.

Bijzondere uitjes en evenementen

Magna Entertainment is gespecialiseerd in het organiseren van bijzonder leuke uitjes voor groepen tot max. 80 á 100 personen. Voor grotere groepen kunt u terecht bij onze andere afdeling, namelijk Magna Events. Klik hier voor de website.

Anders dan de rest

Het creatief bedenken van nieuwe concepten is waar wij goed in zijn! Wij vernieuwen onze spellen continu. Zo zorgen wij ervoor dat onze kwaliteit beter is dan ergens anders. De wensen van de klant staan bij ons op nr. 1. Wij zijn pas tevreden als de klant meer dan tevreden is!

Werkwijze 

Voordat we een offerte opstellen, vragen we uitgebreid naar uw eisen, wensen en het doel van uw uitje. Aan de hand daarvan kunnen we namelijk bepalen wat wij kunnen doen om uw uitje of evenement een extra “touch” te geven.

De teruggave van Magna Entertainment

Bij het opzetten van De Teruggave heeft Magna veel meegedacht over het gebruik van de evenementenruimtes die zich in de Teruggave bevinden. Tevens zijn er met onze ondersteuning diverse evenementen georganiseerd in de Teruggave zoals bijvoorbeeld de Cultuurnacht en bijeenkomsten rondom de ontwikkeling van het gebied.

Bezoekadres

Gasthuisvelden 11
4812 VX
Breda

dion@magna-entertainment.nl

Links

Website
Facebook
Instagram
LinkedIn