Magna Entertainment

Al rruim 10 jaar ervaring in het organiseren van uitjes en evenementen. Teambuilding, klantenbinding, promotie of privé elkaar beter leren kennen. Wij zorgen ervoor dat wat voor uitje je ook zoekt, dit altijd perfect bij de wensen van jullie groep past.

Magna Entertainment heeft ruim 10 jaar ervaring in het organiseren van uitjes en evenementen. Een uitje kan vele doelen hebben zoals, teambuilding, klantenbinding, promotie of privé elkaar beter leren kennen. Wij zorgen ervoor dat wat voor uitje je ook zoekt, dit altijd perfect bij de wensen van jullie groep past.

Bijzondere uitjes en evenementen

Magna Entertainment is gespecialiseerd in het organiseren van bijzonder leuke uitjes voor groepen tot max. 80 á 100 personen. Voor grotere groepen kunt u terecht bij onze andere afdeling, namelijk Magna Events. Klik hier voor de website.

Anders dan de rest

Het creatief bedenken van nieuwe concepten is waar wij goed in zijn! Wij vernieuwen onze spellen continu. Zo zorgen wij ervoor dat onze kwaliteit beter is dan ergens anders. De wensen van de klant staan bij ons op nr. 1. Wij zijn pas tevreden als de klant meer dan tevreden is!

Werkwijze 

Voordat we een offerte opstellen, vragen we uitgebreid naar uw eisen, wensen en het doel van uw uitje. Aan de hand daarvan kunnen we namelijk bepalen wat wij kunnen doen om uw uitje of evenement een extra “touch” te geven.

Waar te vinden

locatie Magna Entertainment

Contactpersonen

Dion  Jespers

Dion Jespers

Creatief brein / Founder
Laura den Otter

Laura den Otter

Stagiaire
Sam  Waanders

Sam Waanders

Event Manager

Adres

Gasthuisvelden 11
4811VX
Breda

https://www.uitjesenevenementen.nl
info@magna-entertainment.nl

De Teruggave

Magna Entertainment en Magna Events ondersteund en adviseert bij het organiseren van evenementen in De Teruggave

Social Media