Netsetters

Maatwerk systemen voor het beheren en verwerken van uw data. Van contentmanagement tot (leden)administraties en van productbeheer tot online leersysteem.

Dataverwerkers(?)

De basis van al onze projecten is altijd data. Of het nu gaat om een klantenbestand, een serie artikelen, producten, scholingsopdrachten. Alles draait om data die beheerd, verwerkt, en opgeslagen moet worden. Daarna volgen de functionaliteiten; scores berekenen, facturen genereren, updates verzenden, betalingen verwerken... op een zo efficient mogelijke manier.

Standaard oplossingen

We ontwikkelen breed inzetbare multifunctionele online software-pakketten voor diverse doeleinden. Op dit moment hebben we bijvoorbeeld standaard oplossingen in de vorm van een Content management systeem, Quizsysteem, Portal-/extranet software, AVG verzamelplek en een template voor makelaarswebsites.

Maatwerk software

Waar reeds bestaande software pakketten (van netsetters of andere leveranciers) niet voldoende zijn, springen wij in om maatwerk software te bieden. Te denken valt aan automatisering van bepaalde bedrijfsprocessen zoals administratie, reserveringen, leerprocessen en/of online verkoop

De teruggave van Netsetters

Netsetters heeft nog geen wederkerigheid ingevuld.

Bezoekadres

Gasthuisvelden 11
4812 VX
Breda

info@netsetters.nl

Links

Website
LinkedIn