Netsetters

Netsetters bouwt online systemen voor het beheer van uw data. Van administratiesysteem tot ledenbeheer, van CMS tot CRM en LMS.

Rinus, Maurice & friends

Netsetters is een organisatie bestaande uit verschillende professionals uit de online branche; in alle vakgebieden en van verschillende niveaus. De basis van de organisatie bestaat uit Maurice Lourens (consultant en software engineer) en Rinus Reuvekamp (consultant en applicatiemanager). 
Naast het vaste team op kantoor, is netsetters een poel vaste freelancers en kleine bedrijven met wie we graag samenwerken. Op deze manier kunnen we voor elk project het perfecte team samenstellen met gespecialiseerde en gemotiveerde collega’s. Dankzij deze werkwijze kunnen we als relatief kleine organisatie in de basis, toch grote projecten aangaan en wordt continuïteit gewaarborgd. Zonder hoge overheadkosten of fee’s die over de kop van freelancers wordt berekend.

Van kleine websites naar administratiesystemen

Zeven jaar geleden begonnen we als ex-collega’s in deze constructie samen te werken op elk gebied van online ontwikkeling en communicatie. Al snel kwamen we erachter dat onze grootste kracht ligt in de ontwikkeling van taylormade data- en contentmanagement systemen. In de afgelopen jaren heeft dit geleid tot een breed scala aan applicaties; van ledenadministraties tot kennisbanken en van reserveringssystemen tot online trainingapplicaties. 

Starbucks als tweede kantoor

Het kantoor van Netsetters is gevestigd in een bedrijvenverzamelgebouw in het centrum van Breda. Hier zijn we meestal wel aanwezig maar veel werk wordt op flexibele locaties uitgevoerd. Met laptops, wifi-dongels en eventuele extra schermen onder de arm worden onze projecten gemanaged en producten ontwikkeld vanuit huis, starbucks of hotellobby. 

Als er koffie is, kunnen wij er werken...

Waar te vinden

locatie Netsetters

Contactpersonen

Maurice  Lourens

Maurice Lourens

Software Engineer
Rinus  Reuvekamp

Rinus Reuvekamp

Project Manager

Adres

Gasthuisvelden 11
4811VX
Breda

https://netsetters.nl
info@netsetters.nl

De Teruggave

Netsetters heeft dit platform op www.teruggave.nl ontwikkeld als wederkerigheid voor Breda en de Gebruikers van De Teruggave. Samen met Auditeers en WW affiliate onderhouden wij dit platform waar alles over De Teruggave, de organisaties, nieuws en activiteiten is terug te vinden.

Social Media