Online PubQuizzen

Hoe werkt Online PubQuizzen?

Nadat je via deze site hebt geboekt, ontvang je een uitgebreide mail met een speluitleg en een unieke spelcode. Daarna kan je via een speciale website inloggen en kan je binnen een kwartier met de Quiz starten.

Je vult een nickname in, eventueel een mailadres (kunnen we jullie gegeven antwoorden naar je mailen) en tot slot de unieke spelcode. Als jullie dit allemaal hebben gedaan, klik je op starten en kun je écht beginnen!

De Quiz start met een introductievideo waarin je een korte uitleg krijgt over hoe het spel werkt en waar je op moet letten… Iedereen start daarna uiteraard in ronde 1, met vraag 1 en valsspelen is er niet bij, want je kunt niet stiekem al naar de volgende vraag gaan. Pas als iedere speler een antwoord heeft ingevuld (of de tijd om te antwoorden voorbij is), krijgen alle spelers het juiste antwoord te horen EN zien jullie elkaars gegeven antwoorden. Het grote punten tellen kan beginnen!

Bij iedere vraag hoort een foto of video waarin de vraag wordt gesteld. Het aantal vragen verschilt per Quiz en afhankelijk van de snelheid waarmee jullie spelen en hoeveel pauzes er worden genomen, zijn de meeste groepen zo'n 2 uur bezig met de Quizzen, maar dit kan dus een avondvullend programma worden met pauzes!

De teruggave van Online PubQuizzen

Online PubQuizzen heeft nog geen wederkerigheid ingevuld.

Bezoekadres

Gasthuisvelden 11
4812 VX
Breda

info@onlinepubquizzen.nl

Links

Website
Facebook
Instagram
LinkedIn