School voor fotografie

De School voor Fotografie is een opleidingsinstituut voor fotografen. Met vestigingen in Breda, Utrecht en Groningen.

Vanuit een beroepsmatige visie leidt de School voor Fotografie op tot professioneel fotograaf. Theorie en praktijk gaan hand in hand tijdens onze lessen, waarbij persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel staat.

De studenten gaan aan de slag in de studio en op locatie, maakt portretten, reportages en reclamefoto’s. Technische vakken worden afgewisseld met kunstgeschiedenis, beeldcommunicatie en creatief denken.

Professionele docenten, met jarenlange praktijkervaring, brengen de kneepjes van de fotografie bij.

De Teruggave

De School voor Fotografie kan op meerdere manieren een bijdrage leveren aan de relatie me deandere gebruikers van het pand en de buurt.

  1. Studenten gaan tijdens opleiding meermaals de straat op voor foto’s. Dit kan de komende jaren een mooi tijdsbeeld leveren van de ontwikkelingen in de buurt. Dit wordt ook opgenomen in het lesprogramma.
  2. De School voor Fotografie kijkt op welke manier een bijdrage geleverd kan worden aan de beroepsmatige ontwikkeling van cliënten van Vluchtelingenwerk. Bijvoorbeeld door als buddy of mentor te fungeren of scholing door het beschikbaar stellen van opleidingsplaatsen. Hierover gaan we in gesprek met de stichting
  3. De aanwezigheid van de School biedt kansen voor collega-ondernemers.
  4. Exposities en kennis-netwerkavonden toegankelijke voor mensen uit de buurt en voor collega-ondernemers.
  5. BHV- alle medewerkers zijn als BHV-er beschikbaar
  6. Twee keer per jaar workshops fotografie en of beeldbewerking voor geïnteresseerde buurtbewoners
  7. Buurtbewoners en collega-huurders zijn welkom bij de kennis-netwerkavonden, waarbij ontwikkelingen in de fotografie worden besproken.

Waar te vinden

locatie School voor fotografie

Contactpersonen

Adres

Gasthuisvelden 11
4811VX
Breda

https://www.schoolvoorfotografie.nl
info@schoolvoorfotografie.nl

De Teruggave

De School voor Fotografie kan op meerdere manieren een bijdrage leveren aan de relatie me deandere gebruikers van het pand en de buurt. Zie hier links.

Social Media