Spectrum Multimedia & IT

Spectrum Multimedia & IT biedt een prettige werkomgeving voor mensen met autisme, in de vorm van een leer/werktraject. De focus ligt hierbij niet op autisme, maar op het werk wat we doen: multimedia & IT. Juist door het verleggen van die focus creëren we

 

Over onze mediënten

Onze mediënten zijn juist dankzij hun autisme creatief, technisch en intelligent. Wij geven hen dan ook de ruimte om mét hun autisme te kunnen werken. Zo werken wij bijvoorbeeld zo min mogelijk met deadlines, wordt klantcontact gedaan door (of samen met) het management team en zijn er altijd begeleiders aanwezig om een prettige werkomgeving te waarborgen.

 

Onze werkstructuur

Spectrum Multimedia & IT biedt een dagelijkse structuur door middel van opleiding in het gebruik van relevante soft- en hardware. Bovendien worden de mediënten ondersteund met praktijkopdrachten en interactie met klanten. Begeleiding naar en bij een externe leer- of werkplek behoort tot de  mogelijkheden, waarbij de ondersteuning zich richt op zowel de werknemer als de werkgever. Zo geven wij talenten een kans, die een reguliere werkplek niet kan bieden.

 

Onze werkomgeving

Anders dan bij andere bedrijven, richten wij onze werkplek in op basis van de mensen die bij ons werken. Hiermee creëren we een omgeving waar mensen met autisme hun competenties kunnen ontwikkelen. Spectrum Multimedia & IT is desondanks net zo goed een multimedia bedrijf, als alle anderen. We bouwen websites, doen grafisch- en webdesign, maken video’s, noem het maar op. 

 

Netwerk

 

Spectrum Multimedia & IT zoekt nauwe samenwerking met diverse partijen. Wij vinden het belangrijk om een goed netwerk op te bouwen om voor de mediënten een geschikte dagbesteding en leer- en werkplek te creëren.

 

De teruggave van Spectrum Multimedia & IT

Spectrum Multimedia & IT heeft nog geen wederkerigheid ingevuld.

Bezoekadres

Gasthuisvelden 11
4812 VX
Breda

info@spectrummultimedia.nl

Links

Website