STRALEND LEVEN - Opstellingen van het Verlangen

Welkom!

***

"Laat elke zonsopkomst je eraan herinneren dat je mag opstaan en stralen."

***

Wil je ook voluit je verlangen leven, maar merk je steeds dat je belemmerd wordt?
Weet je waardoor dat komt, maar lukt het je niet om de belemmeringen te doorbreken?
Of heb je misschien geen idee waarom dingen niet lukken, maar weet je alleen dat je het anders wilt
?

Mijn overtuiging is dat iedereen het verlangen heeft om zijn leven voluit te leven, of het nu gaat om het vinden van een ideale baan; het vinden van een droomhuis; het maken van een wereldreis; het vinden van een partner of eenvoudigweg ontspannen zijn, of vertrouwen hebben. Mijn ervaring is echter dat dat voor veel mensen niet gemakkelijk of vanzelfsprekend is.

Het goede nieuws is, je hoeft het niet alleen te doen. Ik loop graag met je mee. Vaak heeft het niet voluit kunnen leven te maken met belemmerende overtuigingen, die al vroeg in je leven onbewust ontstaan zijn. Herken je dat je beperkt wordt door overtuigingen zoals bijvoorbeeld;

  • ik kan het niet;
  • ik ben niet goed genoeg;
  • mensen zitten niet op mij te wachten;
  • ik moet het wel helemaal perfect doen.

Sommige overtuigingen zijn ook niet zichtbaar of bewust, maar belemmeren je wel. Ik kan je helpen om de belemmeringen in het voluit leven van je verlangen, bewust te maken dan wel te doorbreken. Dit doe ik door samen met jou een opstelling te maken van je verlangen.

Wat is een opstelling? 

Een opstelling is een manier om onbewuste, belemmerende en onzichtbare patronen bewust en zichtbaar te maken. Hiermee wordt er vaak daadwerkelijk ook ruimte voor verandering gecreëerd. Het is een ervaringsgerichte methode en dus een methode die je eigenlijk gewoon moet ervaren ;-)  

Opstelling van het Verlangen 

Mijn specialiteit en passie is het Verlangen op te stellen.  Woord voor woord gaan we jouw verlangen verwoorden en als de woorden helder zijn, stellen we deze op in de ruimte. Daarin zul je je belemmeringen en overlevingsstrategieën tegenkomen, die jou weerhouden van het realiseren van jouw verlangen. Doordat deze belemmeringen zichtbaar worden en zich gaan ontvouwen in de opstelling, kun je ze ontmaskeren, herkennen en erkennen. 

Onder deze belemmeringen, zitten vaak trauma-delen. Het woord trauma wordt hierbij heel ruim gezien. Iedereen heeft in zijn leven ervaringen opgedaan die pijn hebben gedaan. Wanneer de pijn onvoldoende geheeld is, kan het leiden tot belemmeringen waar je in je latere leven nog steeds last van hebt.  

Ik help je middels een opstelling om de pijn en trauma-delen, die je gedurende je leven hebt meegemaakt, te gaan zien, voelen en helen. Dit is een proces, dat ervoor zorgt, dat jouw gezonde delen kunnen groeien. Hierdoor wordt je eigenheid steviger, waardoor je de regie over jouw leven steeds meer in eigen handen kan nemen en gaat stralen.

Mijn achtergrond

  • Ik ben opgeleid en werk met de Opstellingen van het Verlangen of de Individuele Resonantie, volgens de theorie van Psychotherapeut Franz Ruppert. Mijn opleiding heb ik gevolgd bij Interakt in Tiel.
  • Ik ben opgeleid als GZ-psycholoog en ben sinds 2011 werkzaam in de Specialistische GGZ met als specialisatie psychotrauma  Ik heb ruime ervaring met EMDR, Cognitieve Gedragstherapie en schematherapie. Daarnaast werk ik graag lichaams- en ervaringsgericht en heb ik het eerste deel afgerond van de opleiding tot Sensorimotor Psychotherapy' van Pat Ogden en Janina Fischer.
  • Tevens ben ik opgeleid als Oefentherapeut Cesar.
  • Vanaf 1 januari 2019 heb ik mij gefocust om de stappen te nemen om mijn eigen praktijk te starten. Het jaarprogramma van '365 dagen succesvol' was en is daarbij voor mij een waardevolle ondersteuning. 

Contact 

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem contact met me op via de mail (stralend.leven@gmail.com), of via het contactformulier op mijn website..

 

De teruggave van STRALEND LEVEN - Opstellingen van het Verlangen

STRALEND LEVEN - Opstellingen van het Verlangen heeft nog geen wederkerigheid ingevuld.

Bezoekadres

Gasthuisvelden 11
4812 VX
Breda

stralend.leven@gmail.com

Links

Website
LinkedIn