De Teruggave

Activiteiten in het voormalige belastingkantoor

De Teruggave is de naam waaronder het voormalige belastingkantoor aan de Gasthuisvelden 11 in Breda wordt ingezet voor placemaking. Dit betekent dat het gebouw open wordt gesteld voor nieuwe activiteiten. Deze gaan invulling geven aan het gastvrije imago van de Gasthuisvelden. De Teruggave als nieuwe naam voor het gebouw verwijst natuurlijk naar de oude gebruiker van het gebouw: de Belastingdienst. Tegelijk verwijst de naam naar de mogelijkheid: het gebouw wordt teruggeven aan de stad.

Wederkerigheid

De Teruggave is ook een opdracht: activiteiten en gebruikers wordt gevraagd iets terug te geven aan gebouw en de omgeving. Een workshop, advies, activiteiten, evenementen... het kan vanalles zijn. Op deze website vind je een overzicht van alle organisaties die zijn gevestigd in De Teruggave en wat zij teruggeven. Houd ook regelmatig de agenda in de gaten om op de hoogte te blijven!

De Gebruikers

Het pand is vanwege zijn centrale ligging geschikt om te gebruiken voor werken, overĀ­ leggen, symposia, evenementen en ontmoeten. Een plek die mogelijkheden biedt aan mensen uit de omgeving, ondernemers, onderwijs en overheid.

Wil je meer informatie of heb je interesse om een werkruimte in De Teruggave te huren?
Bel dan naar Barbara: (06) 535 42 181 of stuur een e-mail naar barbara@bredapromotions.nl

Wil je een vergaderruimte in De Teruggave huren?
Bel dan naar Joost: (06) 121 65 772 of stuur een e-mail naar zaalverhuurteruggave@j-at-s.nl

Bezoekers

De Teruggave is te vinden aan de Gasthuisvelden 11 , aan de rand van het centrum van Breda.
Voor de deur is voldoende (betaalde) parkeerruimte beschikbaar voor bezoekers.
Bij aankomst kunt u via het intercomsysteem de juiste organisatie bereiken. Bij binnenkomst helpt de receptie u graag verder. 

begane grond